counter create hit

مطالب مرتبط:

فیلم: طعم شکلات و خامه در ترافل

آکا ایران: این ترافل های خوشمزه بهترین دسر برای پذیرایی از میهمان است. طعم شکلات و خامه، احساس خوبی هنگام خوردن این ترافل ها پدید می آورد. ...

فیلم: تزئین کاپ کیک مناسب فصل زمستان

فیلم: تزئین کاپ کیک مناسب فصل زمستان

برترین ها: از این مدل تزئین کاپ کیک که مخصوص فصل زمستان است برای میهمانی های زمستانی خود استفاده کنید و از آن لذت ببرید.   [iframe]   در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

طرز تهیه املت هندی,ساده و خوشمزه

طرز تهیه املت هندی,ساده و خوشمزه

طرز تهیه املت هندی,ساده و خوشمزه -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه املت ...

میگو با شلیل کبابی

میگو با شلیل کبابی

میگو با شلیل کبابی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی  با طبع خنک و سبک و سریع الحضم را در منوی پیشنهادی خود جای نمیده ...

خواص خرما با گردو در صبحانه + خواص خرما خشک برای کودکان

خواص خرما با گردو در صبحانه + خواص خرما خشک برای کودکان

خواص خرما با گردو در صبحانه + خواص خرما خشک برای کودکان خواص خرما برای معده خوا ...

آشپزی رنگی – املت پیاز جعفری

آشپزی رنگی – املت پیاز جعفری

همه ی ما وقتی اسم گوجه و تخم مرغ رو کنار هم می شنویم یاد املت میوفتیم، کسی هست که ندونه گوجه و تخم مرغ چقدر برامون خاصیت داره و میتونه تو یه لقمه کلی مواد مغذی به بدنمون برسونه؟ ب ...

دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید

دلمه فلفل پاپریکا , گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. نوشته دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

انواع پلوهای مخلوط بدون گوشت (۲)

انواع پلوهای مخلوط بدون گوشت (۲)

برترین ها: قاطي پلو ها انواع و اقسام دارند ولي وقتي قرار است بدون گوشت سرو شوند، مي شود برايشان سنگ تمام گذاشت. در این مطلب طرز تهیه چند نوع قاطی پلوی خوشمزه و  بدون گوشت را با شما به اشتراک میگذاریم.     ته‌چين هويج   مواد لازم     500 ...

طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه

طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه

6 نفر (اندازه سرو: 2/1 فنجان) ...

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

وب سایت کاله: خورش ماست یا خورشت ماست غذایی بومی اصفهان است. این غذا از ماست پر چرب، گوشت گردن گوسفند، زعفران و شکر تهیه می‌شود و در آن کمی زرشک و خلال بادام یا گردو و گاه گلاب می‌ریزند. این خورش به صورت سرد سرو می‌شود. این غذا مانند حلیم است، اما امروزه به عن ...

خطر فست فود برای ایمنی بدن

خطر فست فود برای ایمنی بدن

در قرن حاضر، مصرف فست‌فود در جوامع مختلف به‌ دلایل متعدد، ازجمله تغییر شیوه زندگی، سهولت دسترسی به این‌گونه غذاها، تغییر ذائقه افراد، افزایش جمعیت دانشجو و شاغل، عدم‌ تمایل افراد به مصرف غذاهای سنتی و متنوع‌بودن منو‌های ارائه‌شده، گسترش بسیاری یاف ...

آش لوبیا سبز

آش لوبیا سبز

دستوری از مجله هنر آشپزی 156 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح سلطانیه) طرز تهیه آش لوبیا سبز : در قابلمه ای که گنجایش آش را داشته باید روغن ریخته و پیاز داغ را همراه با ...

طرز تهیه اسموتی قهوه بسیار خوشمزه

طرز تهیه اسموتی قهوه بسیار خوشمزه

طرز تهیه اسموتی قهوه بسیار خوشمزه   یک نوشیدنی فوق العاده خوشمزه و عالی به نام اسموتی قهوه و موز که میتوانید در منزل درست کنید و حسابی ازآن لذت ببرید.با ایران ناز همراه باشید   طرز تهیه اسموتی قهوه و موز : ...

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیک, پخت چیزکیک گردو درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیکدر این مطلب از ابرتازه ها نحوه درست کردن چیزکیک گردو ...

غذای مقوی برای نوزادان، پوره سالاد میوه

اگر می‌خواهید کودک سالمی داشته باشید، برای تهیه غذای او، به توصیه‌های بهداشتی توجه نمایید: قبل و بعد از تهیه غذا دست‌ها را بشویید. اگر دست‌ها زخمی است، قبل از تهیه غذا محل زخم را ببندید. غذاها را خوب بپزید. غذای کودک را تازه تهیه کنید. غذاهای پخته را بطور صحیح نگهداری ...

طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ

در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اسنک مرغ را آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و سریع را در منزل درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه باشید.  در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اس ...

طرز تهیه کوپ بادمجان

در این بخش از تاپ ناز طرز تهیه غذای خوشمزه کوپ بادمجان را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای کوپ بادمجان بادمجان دلمه ای یک عدد اسفناج پنج برگ متوسط فلفل دلمه ای رنگی خردشده سه قاشق سوپخوری گوجه فرنگی نگینی خردشده یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم برگ جعفری بر ...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان سنتی اتاق ناهار خوری است که چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. این بیمار قلبی و مناسب احزاب بودند با دکوراسیون که در آن ممکن است به جای خود رنگ و لعاب است. و بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ما ایرانیان این است که در بسیاری از راه های درست است.  مواد لازم: بادمجان قلمی: گوشت ذکر شده منعکس شده و یا گردن و یا گوشت گوسفند: 350 گرم تعداد: حالت جام برنج: جام بشکه: جام پیاز سرخ شده و دریا: 4 تا 5 قاشق غذاخوری فایل. فلفل و زردچوبه: به میزان لازم غرفه: 200 گرم     روش تهیه:1 - منطقه ای از پوست شما است. نمک و هم بزنید تا زمانی که بار از آنها ... سپس در روغن سرخ کنید به عقب و جلو.2 - استیک با پیاز سرخ شده و زردچوبه بپزید سپس عدس و برنج و قدرت و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه شده است که یک آشپز خوب و.3 - پرتاب دوستان پخته شده را از روی حرارت برداشته و با دستی به طور مداوم در آمده است.4 - غرفه برای اضافه کردن به شمع. نعناع فلفل قرمز پیاز سرخ شده و.... نمک است. فلفل و دریا به وسط میدان و اجازه دهید با بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.نكته: 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.     حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: 10 تا 12 عدد     گوشت سر دست: 1 کیلوگرم     لوبیا سفید: 500 گرم     پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری     کشک سائیده: 2 تا 3 پیمانه     روغن: 350 گرم     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     طرز تهیه:1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.