counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی آلمانی

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی آلمانی

این کاپ‌کیک بسیار هوس‌برانگیز است و آدم با دیدن آن می‌خواهد همه‌اش را یکجا بخورد. یک دسر بسیار شیک که با چای حسابی می‌چسبد. کاپ‌کیک شکلاتی آلمانی , این کاپ‌کیک بسیار هوس‌برانگیز است و آدم با دیدن آن می‌خواهد همه‌اش را یکجا ...

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

هفته نامه همشهری شش و هفت - لاله رضاپور: روز تعطیل باید صبحانه را خاص و عالی خورد؛ معمولا هم این مسئله اتفاق می افتد. به این دلیل که فرصت کای برای آماده کردن صبحانه داریم. هیچ خوراکی خاصی هم در خانه نداشته باشیم، فرصت داریم که از خانه بیرون بزنیم و برای خرید ...

تغذیه برای نوزاد، هشت ماه دارد

تهیه غذاهای کمکی برای نوزادان از جمله دل مشغولی های مادران در دوران نوزادی به شمار می رود.بهترین غذاها برای کودک هشت ماههشاید تا به حال مطالب زیادی در مورد غذای کودک هشت ماهه شنیده اید. در اینجا به ده غذای کودک هشت ماهه اشاره می کنیم که ...

آموزش درست کردن هات داگ مک و پنیر

آموزش درست کردن هات داگ مک و پنیر  بشما روش تهیه هات داگ مک و پنیر را آموزش میدهیم که میتوانید در ادامه روش تهیه آنرا مشاهده کنید و از خوردنش لذت ببرید.    – تعداد: 8 نفر – زمان آماده سا ...

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

هفته نامه سلامت: واژه «سالاد» از کلمه ایتالیایی «insalata» به معنی خوراکی یا غذای شور گرفته شده است. این نوع غذا برگرفته از یک شیوه غذایی رومی بود که در آن زیتون، تربچه و دیگر سبزیجات را در نمک، روغن یا سرکه شور می‌گذاشتند و همراه غذای اصلی یا به شکل پیش‌ ...

این شکلات های عسلی را همه دوست دارند!

این شکلات های عسلی را همه دوست دارند!

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه شکلات عسلی خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم: ...

سالاد فلسطینی!

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری در سرمقاله روزنامه کیهان نوشت: تأسف‌آور است ولی واقعیت دارد که برخی از مواضع رئیس‌جمهور کشورمان این تصور را پدید می‌آورد که گویی وادادگی و انفعال در ...

طرز تهیه شیرینی بهشتی ساده و خوشمزه برای عید

اگه آشپزی و شیرینی پزی رو دوست دارین پس به نظرم پختن شیرینی های عید توی خونه میتونه یکی از بخش های خیلی لذت بخش عید باشه مخصوصا وقتی بوی محشر این شیرینیا میپیچه توی خونه. نوشته طرز تهیه شیرینی بهشتی ساده و خوشمزه برای عید اولین بار در آشپزی و شیرینی. ...

نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.

افزایش ۲۰ درصدی مزد حاصل ایستادگی گروه کارگری

افزایش ۲۰ درصدی مزد حاصل ایستادگی گروه کارگری

کارشناس حوزه کار معتقد است با ابتکار عملی که نمایندگان کارگری در شورای عالی کار به دست گرفتند، شیوه تعیین مزد سال ۹۷  با افزایش ۲۰ درصدی مزد از یک روش منطقی تبعیت کرد.     علیرضا حیدری در ارزیابی تعیین دستمزد سال ۱۳۹۷، گفت: امسال تحول عظیمی در شی ...

این «چاکلت باکس» ها را به هر کسی هدیه ندهید

این چاکلت باکس های فوق العاده، شکلات هایی خاص هستند برای هدیه دادن به افراد خاص.

سبزیجات تازه را به موقع داخل غذا بریزید

سبزیجات سرسختی نظیر آویشن، رزماری، پونه، مریم گلی و مرزنجوش را در ابتدای پروسه پخت و پز داخل قابلمه بریزید.

آش سبزی شیرازی مخصوص سیزده بدر

آسمونی : استان های مختلف ایران , غذاهای متنوعی را در ایام نوروز در خود جای داده است . یکی از این غذاها آش سبزی شیرازی است که برای عصرانه های مناسبت های خاص مانند نوروز بخصوص سیزده بدر بسیار دلچسب است . مواد لازم آش سبزی شیرازی : سبزی آش 1 کیلو شام ...

طرز تهیه سالاد ذرت با لبو

سالا خوشمزه لبو با ذرت را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.  مواد لازم برای سالاد ذرت با لبو ذرت پخته یا کنسرو ذرت  یک و نیم پیمانه جعفری خرد شده  3 پیمانه پیازچه خرد شده (ساقه سفید)  یک دوم پیمانه لبو پخته یا ترشی لبو  1 پیمانه فلفل سیاه  یک دوم قاشق چایخور ...

[wpdreams_ajaxsearchlite]

نوشته [wpdreams_ajaxsearchlite] اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

طرز تهیه آش خیار چنبر

آش خیار چنبر غذای محلی خوش طعمی می باشد که دستور تهیه این آش را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید. مواد لازم برای آش خیارچنبر     خیار چنبر 1 کیلو     سیر 1 بوته     نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری     کشک 1 لیوان     عدس 200 گرم     بلغور گندم 150 گرم     پیاز ...

پیتزا زبان را تا به حال امتحان کرده اید؟

پختن پیتزا در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که برای خانم های جوان که علاقه مندند هنر آشپزی خود را به همسرانشان ثابت کنند. نوشته پیتزا زبان را تا به حال امتحان کرده اید؟ اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدی ...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان سنتی اتاق ناهار خوری است که چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. این بیمار قلبی و مناسب احزاب بودند با دکوراسیون که در آن ممکن است به جای خود رنگ و لعاب است. و بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ما ایرانیان این است که در بسیاری از راه های درست است.  مواد لازم: بادمجان قلمی: گوشت ذکر شده منعکس شده و یا گردن و یا گوشت گوسفند: 350 گرم تعداد: حالت جام برنج: جام بشکه: جام پیاز سرخ شده و دریا: 4 تا 5 قاشق غذاخوری فایل. فلفل و زردچوبه: به میزان لازم غرفه: 200 گرم     روش تهیه:1 - منطقه ای از پوست شما است. نمک و هم بزنید تا زمانی که بار از آنها ... سپس در روغن سرخ کنید به عقب و جلو.2 - استیک با پیاز سرخ شده و زردچوبه بپزید سپس عدس و برنج و قدرت و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه شده است که یک آشپز خوب و.3 - پرتاب دوستان پخته شده را از روی حرارت برداشته و با دستی به طور مداوم در آمده است.4 - غرفه برای اضافه کردن به شمع. نعناع فلفل قرمز پیاز سرخ شده و.... نمک است. فلفل و دریا به وسط میدان و اجازه دهید با بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.نكته: 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.     حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: 10 تا 12 عدد     گوشت سر دست: 1 کیلوگرم     لوبیا سفید: 500 گرم     پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری     کشک سائیده: 2 تا 3 پیمانه     روغن: 350 گرم     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     طرز تهیه:1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.