counter create hit

مطالب مرتبط:
خوردن انجیر باعث افزایش قوای جنسی می شود!!

خوردن انجیر باعث افزایش قوای جنسی می شود!!

خوردن انجیر باعث افزایش قوای جنسی می شود!! - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایرا ...

از خواص میوه بلوط چه می دانید؟!

از خواص میوه بلوط چه می دانید؟!

از خواص میوه بلوط چه می دانید؟! - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز ...

زعفران برای این افراد ممنوع است

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد زنان باردار، در طول مدت حاملگی و به ویژه در سه ماهه اول به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کنند.زرشک و زعفران ...

خواص نارنگی و تاثیر آن بر خواب، خواص نارنگی، فواید نارنگی، خاصیت نارنگی

خواص نارنگی و تاثیر آن بر خواب، خواص نارنگی، فواید نارنگی، خاصیت نارنگی

خواص نارنگی و تاثیر آن بر خواب، خواص نارنگی، فواید نارنگی، خاصیت نارنگی - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت ...

چگونه چاق شدن صورت را به حداقل برسانیم؟

چگونه چاق شدن صورت را به حداقل برسانیم؟

شاید صورتتان نیم کیلوگرم چاق شده باشد و یا شاید وزن کم کرده اید اما صورتتان حتی خم به ابرو نیاورده است. چه چیزی باعث گرد شدن ناگهانی گونه ها است؟! به صورت کلی وقتی وزن اضافه یا کم می کنیم، باعث افزایش یا کاهش سلول های چربی نمی ش ...

خواص بامیه و طرز تهیه یک غذای خوشمزه با آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

ادویه ها و خواص آنها (2)

میهن مگ به نقل از برترین ها : در این مطلب انواع ادویه و بعضا خواص آنها را برایتان نوشته ایم. در دستورهای غذایی نام این ادویه ها را زیاد می بینیم و بد نیست در مورد آنها و خواصشان هم اطلاعاتی دا ...

خواص به | چرا میوه به انقدر خاصیت دارد؟

خواص به | چرا میوه به انقدر خاصیت دارد؟

خواص به به میوه ای خوش طعم و خوش عطر است که فواید بسیاری دارد از خواص آن می توان به پیشگیری سکته مغزی و قلبی, تا درمان افسردگی و بی خوابی اشاره کرد در این مقاله به تمام خواص این میوه ...

چگونه وزن ایده آل داشته باشیم؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، طاهری کارشناس تغذیه اظهار کرد: برای داشتن کبدی سالم باید از مواد غذایی کم چرب مصرف کرد تا چربی اضافی در اعضای مختلف بدن و به ویژه کبد انباشته نشود. وی ادامه داد: برای داشتن بدنی سالم باید مصرف میوه و سب ...

غذاهایی پایین آورنده قند خون

غذاهایی پایین آورنده قند خون

غذاهایی پایین آورنده قند خون سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم غذاهایی پای ...

با لیموناد اسطوخودوس سردرد خود را درمان کنید

با لیموناد اسطوخودوس سردرد خود را درمان کنید

با لیموناد اسطوخودوس سردرد خود را درمان کنید - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: لیموناد ...

چرا باید تخم مرغ به صورت «عسلی» مصرف شود

چرا باید تخم مرغ به صورت «عسلی» مصرف شود

مناسب‌ترین و زود‌هضم‌ترین و خون‌سازترین شکل پخت تخم مرغ به‌صورت عسلی یا نیم‌برشت است؛ برای تهیه تخم مرغ عسلی یا نیم برشت باید ابتدا آب را جوشانده سپس تخم مرغ را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در آن بجوشانند. تیتر 20 -  ارزش غذایی تخم مرغ شبیه گوشت است, بهترین تخم ...

تاثیر ادویه های تند بر سلامتی خود را بدانید!

تاثیر ادویه های تند بر سلامتی , به گفته محققان خواص ویژه فلفل سیاه و استفاده آن حتی با غذاهای چرب، باعث کاهش وزن می شود. این تحقیق بر روی موش های مبتلا به چاقی آزمایش شد که برای۲۲ هفته رژیم غذایی آنها فقط شامل غذاهای چرب بود. نوشته تاثیر ادویه های ت ...

چند روش طبیعی برای جرم گیری دندان

چند روش طبیعی برای جرم گیری دندان

روش های خانگی جرم گیری دندان   جرم دندان یکی از مشکلاتی است که از زیبایی صورت شما می کاهد. در این مقاله به شما چند روش خانگی و طبیعی را معرفی می کنیم که می توانید با استفاد ...

با این غذاها به جنگ افسردگی زمستانی بروید

با این غذاها به جنگ افسردگی زمستانی بروید

زمستان با تمام چیزهای گرم و دنج مترادف است از جمله غذاهایی که بیشتر به خاطر هوس خورده می شوند. با این حال گاهی پیش می آید که بیشتر این غذاها با آنچه باید زمستان خورده شود متفاوت هستند و باعث تغییر در خلق و خو می شوند. عده ای از اف ...

خواص روغن ماهی

خواص روغن ماهی

خواص روغن ماهی برای سلامت انسان شامل توانایی آن در کاهش وزن و حاملگی سالم می باشد. همچنین این روغن باعث افزایش باروری و مراقبت از پوست (مخصوصا برای پسوریازیس و آکنه) می شود. رو ...

لبنیات نمی توانید بخورید؟ این غذاهای غیر لبنی نیز کلسیم دارند!

لبنیات نمی توانید بخورید؟ این غذاهای غیر لبنی نیز کلسیم دارند!

وگان بودن یعنی اینکه تمام محصولات حیوانی را از برنامه غذایی خود حذف کنید و تعداد کسانی که به این سبک رو می آورند در حال افزایش است. تحقیقات اخیر نشان داده تعداد وگان ها در خاور میانه طی 10 سال گذشته از 150.000 نفر به 542.000 نفر افزای ...

خواص روغن آووکادو

خواص روغن آووکادو

با تشکر از سس و guacamole یک سس بر اساس خودرو و غیره. شما احتمالا دور محبوب آشنا. اما شما تا کنون روغن آووکادو امتحان کنید ؟ من نمی دانم این مرد نیز در اینجا ؟ قبلا خودکار غنی از مواد مغذی از مواد غذایی بهداشت رتبه بندی. با توجه به این که جای تعجب و شگفتی ندارد و روغن آن را به عنوان یکی از پنج سالم روغن کاربر. مطالعات.مزایای روغن آووکادو عبارتند از: پیشگیری از توسعه دیابت، کلسترول بالا، سطوح تری گلیسیرید بالا و چاقی می دانند. روغن آووکادو حتی به دلیل توانایی اثبات شده خود برای مقابله با اثرات منفی آرتروز، در فرانسه وضعیت داروی تجویزی را به دست آورده است. این گزینه تنها یکی از دلایل موجود برای استفاده کردن از روغن آووکادو در کنار روغن هایی همچون روغن نارگیل است. همچنین بخوانید: خواص میوه آووکادو ۵ خاصیت روغن آووکادو برای سلامتی: فشار خون را پایین می آورد: روغن آووکادو برای افرادی که به دنبال کاهش طبیعی فشار خون یا حفظ فشار خون طبیعی خود هستند، انتخاب هوشمندانه ای است. چربی های تک غیر اشباع موجود در روغن آووکادو می تواند مزایای زیادی بر روی فشار خون داشته باشد و اگر به تعادل مصرف گردد مزایایی هم برای قلب خواهد داشت. یکی از مطالعات منتشر شده در مجله آمریکایی Medical Association نشان می دهد که برای داشتن رژیم غذایی سالم تر، جایگزینی جزئی کربوهیدرات با پروتئین یا چربی تک غیراشباع می تواند فشار خون را پایین تر بیاورد، سطح لیپید را بهبود ببخشد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. نشانه های آرتروز را بهبود می بخشد: آرتروز که یک نوع بیماری مفصلی است باعث تورم و درد در مفاصل می شود. این بیماری را می توان به عنوان استئوآرتریت یا آرتریت روماتوئید طبقه بندی کرد. استئوآرتریت زمانی رخ می دهد که غضروف های بین مفاصل از بین می روند و همین امر باعث ایجاد التهاب و درد می شود.این نوع از آرتروز معمولا در مفاصلی که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد(مثل زانو،کفل، ستون فقرات و دست) دیده می شود. آرتریت روماتوئید به خاطر مشکلات خود ایمنی ایجاد می شود که در آن گلبول های سفید غضروف را تخریب می کنند. در فرانسه، ASU عصاره ای است که از ترکیب آووکادو و عصاره روغن سویا ایجاد می شود و وضعیت داروی تجویزی را برای درمان استئوارتریت زانو و کفل به دست آورده است. در دانمارک نیز ASU به عنوان مکمل غذایی برچسب خورده است. این موضوع به خاطر اثرات ضدالتهابی و توانایی آن برای تحریک رشد غضروف ها و ترمیم آن هاست. ASU در آزمایشگاه و مطالعات حیوانی مورد بررسی قرار گرفته است. هر دوی این مطالعات نشان دهنده اثرات ضد التهابی آن و تاثیر تحریکی بر روی مولکول های بافت های همبند است. مطالعات بالینی مختلفی انجام شده و این مطالعات نشان می دهد ASU اثر مثبتی بر روی نشانه های استئوآرتریت کفل و زانو دارد. بنابراین می توان روغن آووکادو را به عنوان یک ماده ارزشمند برای رژیم غذایی افراد مبتلا به آرتروز دانست. خواص روغن آووکادو برای پوست: روغن آووکادو برای پسوریازیس و سایر مشکلات پوستی مفید است. بیش از ۶ میلیون نفر در ایالات متحده آمریکا مبتلا به بیماری پسوریازیس هستند. این بیماری ممکن است در هر سنی ایجاد شود هرچند پسوریازیس در دوران نوجوانی و سالخوردگی به نظر رایج تر است. پسوریازیس یک مشکل پوستی رایج است که در آن سلول های پوستی مرده، خشک و خشن بر روی پوست ایجاد می شود. این موارد همانند نواحی برجسته قرمزی- صورتی هستند که با پوسته های نقره ای و مرزهای قرمز رنگ پوشیده می شوند. مطالعه انجام شده در سال ۲۰۰۱ که در مجله Dermatology منتشر شد، نشان می دهد کرم حاوی ویتامین B12 که در روغن آووکادو نیز موجود است، می تواند درمان موضعی طولانی مدتی برای پسوریازیس باشد. بیماران مبتلا به این بیماری که کرم حاوی روغن آووکادو را برای ۱۲ هفته مورد استفاده قرار دادند، بهبود مداومی را در طول دوره درمانی از خود نشان دادند. روغن آووکادو نقش مهمی در رژیم غذایی افراد مبتلا به پسوریازیس دارد و می تواند درمان خوبی برای آن باشد. سلامت قلب و کاهش کلسترول با روغن آووکادو روغن آووکادو یک ماده غذایی کاهش دهنده کلسترول است زیرا اسید اولئیک تک غیر اشباع زیادی در آن وجود دارد و همین امر باعث می شود انتخاب خوبی برای سلامت قلب باشد. اسید اولئیک همانند سایر اسیدهای چرب امگا۹، می تواند با افزایش سطح HDL، خطر ابتلا به بیمار یهای قلبی را کاهش دهد. همانطور که می دانید HDL کلسترول خوب در بدن است. اولئیک اسید در روغن آووکادو می تواند LDL که کلسترول بد در خون است را کاهش دهد. شواهد موجود نشان می دهد استفاده از اسیدهای چرب تک غیر اشباع اثر مثبتی بر روی کاهش خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونری قلب دارد. شواهد موجود از مطالعات بالینی کنترل شده نشان می دهد اسید چرب تک غیر اشباع بر روی فاکتورهای خطر بیماری های قلبی اثر مثبت می گذارد و آن ها را کاهش می دهد. روغن اووکادو جذب مواد مغذی را بیشتر می کند: بر اساس مطالعه منتشر شده در مجله Journal of Nutrition، اضافه کردن روغن آووکادو به وعده های غذایی می تواند جذب کارتنوئیدها در غذا را افزایش دهد. کارتنوئیدها آنتی اکسیدان های افزایش دهنده سلامتی هستند که محلول در چربی اند و برای جذب موثر به چربی نیاز دارند. مطالعه انجام شده نشان داد که اضافه کردن روغن آووکادو به سالاد می تواند جذب آلفا کاروتن، بتا کاروتن و لوتئین را افزایش دهد. کارتنوئیدهای خوراکی می توانند مزایای زیادی برای بدن داشته باشند و خطر ابتلا به سرطان های خاص و بیماری های چشمی را کاهش دهند. عوارض جانبی احتمالی روغن آووکادو: اگر به آووکادو حساسیت دارید باید از مصرف خارجی یا خوراکی این روغن اجتناب کنید. علاوه بر این افرادی که به لاتکس حساسیت دارند ممکن است به آووکادو و روغن آن نیز حساسیت داشته باشند. حساسیت به لاتکس به غذاهای خاصی همچون آووکادو، موز، کیوی و سایر موارد مرتبط است زیرا این غذاها موادی در خود دارند که در لاتکس نیز یافت می شود. اگر به لاتکس حساسیت دارید ممکن است به روغن آووکادو نیز حساسیت داشته باشید. آووکادو می تواند تاثیر وارفارین را کاهش دهد. وارفارین رقیق کننده خون است که برای کندتر کردن لخته خون استفاده می شود. اگر رقیق کننده خون مصرف می کنید قبل از مصرف روغن آووکادو با پزشک خود مشورت نمایید. نوشته خواص روغن آووکادو اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.