counter create hit

مطالب مرتبط:
ژله دو رنگ در قالب

ژله دو رنگ در قالب

ژله دو رنگ در قالب -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: ...

سالاد تابستانی ژاپنی

سالاد تابستانی ژاپنی

سالاد تابستانی ژاپنی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی سالاد تابستانی ژاپنی س ...

طرز تهیه ماکارونی با مخلوط سبزیجات و پنیر

طرز تهیه ماکارونی با مخلوط سبزیجات و پنیر

طرز تهیه ماکارونی با مخلوط سبزیجات و پنیر -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ماکارونی ...

دستور تهیه اسپاگتی با سس مارنیارا

دستور تهیه اسپاگتی با سس مارنیارا

دستور تهیه اسپاگتی با سس مارنیارا -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی دستور تهیه ...

دستور تهیه پاستای صدفی با ماهی تن

دستور تهیه پاستای صدفی با ماهی تن

دستور تهیه پاستای صدفی با ماهی تن -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی دستور تهیه ...

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از ...

طرز تهیه رشته پلو با مرغ غذای سنتی ایرانی

رشته پلو با مرغ ,رشته پلو یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط ایرانی است که با مرغ که ترکیب شود، طعم فوق العاده ای پیدا میکند.مواد مورد نیاز رشته پلو با مرغ :برنج (خیس شده): ۳ پیمانهرشته ...

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

وب سایت کاله: خورش ماست یا خورشت ماست غذایی بومی اصفهان است. این غذا از ماست پر چرب، گوشت گردن گوسفند، زعفران و شکر تهیه می‌شود و در آن کمی زرشک و خلال بادام یا گردو و گاه گلاب می‌ریزند. این خورش به صورت سرد سرو می‌شود. این غذا مانند حلیم است، اما امروزه به عن ...

طرز تهیه آش امام قزوین خوشمزه و عالی

طرز تهیه آش امام قزوین خوشمزه و عالی  آش امام قزوین یکی از بهترین غذا هاي سنتی قزوینی ها است که امروز دستور تهیه آنرا برای شما قرار داده ایم. این غذای خوشمزه رابا هم درست کنیم.    مواد ل ...

برگر مرغ، آسان و لذیذ

برگر مرغ، آسان و لذیذ

همبرگر و برگرها پایه‌ی اصلی ساندویچ‌های خوشمزه و پرطرفدار هستند. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی برگر مرغ، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این برگر خوشمزه، با ما همراه باشید.  اختصاصی تابناک باتو؛  همبرگر و برگرها پایه‌ی اصل ...

بعد از خوردن فست فود چه اتفاقی در بدن می افتد؟

بعد از خوردن فست فود چه اتفاقی در بدن می‌افتد؟

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید. نوشته برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

برترین ها: در این ویدیو به شما یاد میدهیم که چگونه کاپ کیک های خوشمزه را تزئین کنید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

شماهم از دوست داران کره ی بادام زمینی هستین؟ پس خوشحال باشین چون قراره امروز شکلات توپی کره بادوم زمینی درست کنیم. با اینکه این کره مثل کره های دیگه چرب هست اما چربی مفید هست و حتی به کاهش کلسترول هم کمک میکنه، مقدار کمی ازش میتونه چلوی گرسنگی رو بگیره در ع ...

سیب زمینی شکم پر تنوری، لذیذ و متفاوت

سیب زمینی شکم پر تنوری، لذیذ و متفاوت

امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع سیب‌زمینی شکم پر را قرار داده‌ایم که بی‌شک اگر آن را تهیه کنید، از خوردنش لذت فراوانی خواهید برد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت سیب زمینی شکم پر تنوری، با ما همراه باشید. اختصاصی تابناک باتو؛ امروز برای شما روش تهیه‌ی یک ...

مواد غذایی مقوی برای کودکان, پوره, میوه, سالاد

غذای مقوی برای نوزادان، پوره سالاد میوه

اگر شما می خواهید یک نوزاد سالم است. برای آماده سازی مواد غذایی. توصیه های بهداشتی توجه داشته باشید: قبل و بعد از آماده سازی مواد غذایی شستن دست ها. اگر دست خود را مجروح شده است. قبل از آماده کردن مواد غذایی با موقعیت برای بستن زخم. غذاهای خوب بپزد. کودک غذا آماده است. غذاهای پخته شده مانند تعمیر و نگهداری مناسب است. مانده غذاها را بلافاصله سرد در یک ظرف در بسته داخل یخچال.نگه داشتن مواد غذایی در دمای اتاق باعث فساد مواد غذایی. غذاهای باقیمانده را قبل از مصرف حرارت دهید. غذاهای خام و پخته را مجزا نگه‌دارید. محل تهیه و پخت غذا را تمیز نگهدارید. غذاها را از دسترس حشرات و جوندگان دور نگه‌دارید. آب پاکیزه مصرف کنید. مواد غذایی پاستوریزه مصرف کنید.  پوره سالاد میوه مناسب برای نوزادان 6 تا 9 ماه است و زمان لازم برای تهیه آن 20 دقیقه است.مواد لازم برای 350 میلی‌لیتر شلیل یا هلو         1 عددسیب بزرگ            1 عددگلابی رسیده         1 عددطالبی کوچک         یک‌چهارم عددروش تهیههلو یا شلیل را نصف کرده، پوست و هسته آن را گرفته و آن را کاملا خرد کنید. در مورد سیب، گلابی و طالبی نیز همین کارها را انجام دهید. میوه‌های خردکرده و 15 میلی‌لیتر – یک قاشق چایخوری - آب را در یک ظرف بریزید. در ظرف را بگذارید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا مواد به مدت 10دقیقه با هم بجوشند تا زمانی‌که میوه‌ها کاملا نرم شوند.آن‌گاه میوه‌ها را در کاسه‌دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن کنید تا میوه‌ها پوره شود. قبل از دادن پوره به کودک، دمای آن را کنترل کنید. باقیمانده پوره را در ظرفی دردار ریخته و آن را سریعاً به یخچال منتقل کنید. پوره باید از قبل 24 ساعت مصرف شود.نکته: این پوره را در فریزر نیز می‌توانید نگهداری کنید.