counter create hit

مطالب مرتبط:
کاراته کاهای برتر جوانان دختر انتخابی تیم ملی معرفی شدند

کاراته کاهای برتر جوانان دختر انتخابی تیم ملی معرفی شدند

کاراته‌کاهای برتر جوانان دختر انتخابی تیم ملی معرفی شدند ورزش > کشتی و رزمی - همشهری آنلاین:رقابت‌های انتخابی تیم ملی کاراته دختران برای ...

رئال مادرید و لیورپول رقیبانشان را شکست دادند

رئال مادرید و لیورپول رقیبانشان را شکست دادند

رئال مادرید و لیورپول رقیبانشان را شکست دادند ورزش > فوتبال - همشهری آنلاین:تیم های رئال مادرید و لیورپول درشب دوم از رقابت های مرحله یک هشتم نه ...

طرز تهیه نان ذرت تند بدون گلوتن

طرز تهیه نان ذرت تند بدون گلوتن

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : ...

گواردیولا در ۱۸ ماه به اندازه ۲۰ سال فرگوسن خرج کرد

پپ گواردیولا تنها ۱۰۰ میلیون پوند با تمام خریدهای سرآلکس فرگوسن در یونایتد فاصله دارد.به گزارش ایسنا و به نقل از اسپورت، پپ گواردیولا مربی موفقی در فوتبال جهان است ولی درباره او گفته می‌شود که این مربی ه ...

سریال «آنام»؛ فیلم هندی آبرومند در تلویزیون ایران

سریال «آنام»؛ فیلم هندی آبرومند در تلویزیون ایران

سال 63 و در 16 سالگی نخستین فیلم کوتاهش را ساخت و شش سال بعد، نمایش اسب سفید را کار کرد. او در همان سال یعنی سال 69 وارد دانشگاه ...

پیتزا قلب

پیتزا قلب

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : ...

ادواردو: دیاز بهترین مربی من بوده است

ایسنا: به نقل از العاجل، باشگاه الهلال عربستان بعد از شکست برابر استقلال تصمیم گرفت که رامون دیاز سرمربی آرژانتینی خود را با وجود موفقیت‌های زیادی که به دست آورده بوده از کار برکنار کند. برکناری رامون دیاز بازتاب زیادی در رسانه های سعودی داشت و بسیاری به انتق ...

بانوان در ایران محدودیتی برای رشته های ورزشی ندارند / تشریح دوره های مربی گری اسپوکس بانوان

ساعت: 10:46 منتشر شده در مورخ: 1396/12/03 شناسه خبر: 1317029 نایب رئیس بانوان انجمن اسپوکس کشور گفت: بان ...

شیرینی خرمایی؛ شیرینی خوشمزه نوروزی

شیرینی خرمایی؛ شیرینی خوشمزه نوروزی

مواد لازم : آرد: دو پیمانه (۲۵۰ گرم) شکر پودر شده: ۲۰ گرم نمک: یک چهارم قاشق چایی خوری زرده تخم مرغ: یک عدد کره :۱۰۰ گرم وانیل شکری: یک دوم قاشق چایی خوری ...

فرارسپاهان از منطقه سقوط با آتشبازی پدیده ابراهیم زاده

با این نتیجه سپاهانی ها 24 امتیازی شدند و تا حدودی از قعر جول فاصله گرفتند و در سوی دیگر سیاه جامگان با 15 امتیاز هفته های دشواری را برای فرار از سقوط پیش رو خواهد داشت. ...

چگونه فضا اتاق خواب را بزرگ کنیم؟

چگونه فضا اتاق خواب را بزرگ کنیم؟

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : ۱- استفاده از تخت های کم جا اگر از فضای اتاق خواب تان استفاده های زیادی می کنید داشتن یک تخت خواب کم جا راهک ...

فیلم «در جسم و روح»؛ داستانی عاشقانه در یک کشتارگاه!

فیلم «در جسم و روح»؛ داستانی عاشقانه در یک کشتارگاه!

  این کارگردان ۶۲ ساله توانست ۳۰‌سال پیش با بردن جایزه دوربین طلایی کن برای اولین فیلم بلندش «قرن بیستم من» راه خود را به عرصه بین‌المللی باز کند. «نیویورک تایمز» این فیلم را در سال ۱۹۸۹ جزو 10فیلم برتر سال قرار داد. در دهه بعد این کارگردان چهار‌فیلم ساخت ...

فدراسیون فوتبال ازبکستان با سرمربی جدید توافق کرد؛ احتمالا کی روش

فدراسیون فوتبال ازبکستان با سرمربی جدید توافق کرد؛ احتمالا کی روش

فدراسیون فوتبال ازبکستان با سرمربی جدید توافق کرد؛ احتمالا کی‌روش ورزش > فوتبال - همشهری آنلاین:رسانه‌های ازبک از توافق فدراسیون فوتبال این کشور ...

آموزش گام به گام به برنج همراه با راهنمایی

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

مواد اولیه: روغن و نمک به میزان لازم پودر زعفران مورد نیاز است پیاز (رنده شده) پایان رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار بر شما بستگی دارد) ۲ ایران ۳ و مهره زمینی نیم کیلو مرغ. ران یا فیله) ۱ کیلوگرم شکر ۲ ایران ۳ قاشق غذا خوری مواد اولیه مورد نیاز ۶ il ۷ نفر است.روش تهیه:اول متوسط پیاز اندازه یک نارنگی رنده درشت ، رنده. برای این کار می توانید از کانن یا سونی استفاده کنید. پیاز به خوبی و بی اهمیت خواهد داد حتی کیفیت به: سپس گردو را به پیاز اضافه کنید. من برای 4-5 نفر 250 گرم گردو استفاده می‌کنم. البته می توانید بسته به ذائقه و سایر عوامل از گردوی کمتری استفاده کنید. من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن. فسنجون رسمی ینی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار. اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت.گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه. وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و آماده ست. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم. چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه. اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم. رنگش رو خوب ببینین و با تصاویری که در ادامه میبینین مقایسه کنین. رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه. بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه.تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست. البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده. یه موردی که استثنائا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ باشه. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم.در ادامه عکس هایی از ساعات مختلف گرفتم و روند روغن انداختن و تعییر رنگ گردو رو میتونین ببینین. چ بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا مثلا شکر برای رب انار من از ترکیب رب انار خونگی که خودم درست کردم و رب انار که از شمال میخرم استفاده میکنم.رب انارای شمالی خیلی خوشمزه ن و یکی از مغازه دارا میگفت اینا انار خالص نیستن و ترکیب آلوچه جنگلی داخلش داره. خلاصه اینکه من همیشه از ترکیب این دو رب استفاده میکنم و طعمی فوق العاده دارن. این مرحله مرغ رو به خورشم اضافه میکنم. البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه. و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست. امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.