counter create hit
مطالب مرتبط:

برانکو: همه بازیکنانم را می خواهم

همشهری آنلاین: سرمربی پرسپولیس با بیان اینکه تیم اش این فصل بهتر از فصل قبل بوده و در حال حاضر موثر ترین تیم لیگ است گفت به همه بازیکنانش احتیاج دارد. ...

بهترین های نوروزی سینما و تلویزیون

دو هفته تعطیلات، چهار سریال شبانه تلویزیونی، هفت فیلم سینمایی در حال اکران و انبوهی از برنامه های ریز و درشت تلویزیونی که در ساعات مختلف شبانه روز روی آنتن می رفتند، بخشی از اوقات فراغت ما در نوروز امسال را به خود اختصاص دادند. ...

یک ضدقهرمان متفاوت و دیگر هیچ

پرداختن به سوژه مبارزان مسلح پیش از انقلاب چند سالی است بیش از گذشته دست مایه کار کارگردان های سینما و تلویزیون شده؛ فیلم هایی چون «امکان مینا»، «سیانور» و «ماجرای نیمروز» در سینما و مجموعه های «ارمغان تاریکی»، «پروانه» و «نفس»، سه گانه های جلیل سامان و حالا هم «رن ...

(تصاویر) اولین زن عرب مربی فوتبال مردان

در کشور سودان که هنوز فوتبال بانوان وجود ندارد، یک زن توانسته راه نزدیک شدن به این رشته را پیدا کند. سلما المجیدی 27 ساله، زنی است که در کشور سودان به مربیگری فوتبال مردان مشغول است و فیفا او را به عنوان اولین مربی زن عرب براى تیم مردان معرفى کرده است. ...

درسی که کریس رونالدو به سیاسیون ایران می دهد

در ایران اگر تخم سه زرده هم بکنی، انگیزه ی جریان رقیب برای تخریب و ضایع کردن طرف سه برابر می شود!

جپاروف: شفر مربی بسیار با تجربه ای است/ با برانکو کاملاً موافقم

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: من صحبت های برانکو را تایید می کنم و حتی می توانم این را بگویم که دربی تهران یکی از ۱۰ بازی حساس لیگ در جهان است.

مقایسه ارزش پولی تیم ایران درگروهBجام جهانی/اسپانیا۲۴برابر تیم کی روش!

آخرین تیم این گروه هم ایران است که با ۴۱ میلیون پوند، جزو شگفتی سازهای جام جهانی پیش بینی شده است.در تیم ملی ایران سردار آزمون، مهاجم جوان تیم ملی با ۸ میلیون پوند ارزشمندترین بازیکن تیم ملی است. ...

طرز تهیه مافین شکلات و کدو سبز

اگر میخواهید برای عید نوروز یک شیرینی خوشمزه خانگی بپزید مجله آشپزی آلامتو به شما این مافین خوشمزه را پیشنهاد میکند.

هدی زین العابدین از بازیگری تا تبلیغات و مدلینگ / زندگینامه هنرمندان معروف

جهان گسترده بازیگری دیدم را پیرامون دنیای اطرافم پررنگ تر کرده است این گفته های هدی زین العابدین بازیگر جوانی است که علاوه بر هنر بازیگری در کار تبلیغات و مدلینگ نیز فعالیت دارد نوشته هدی زین العابدین از بازیگری تا تبلیغات و مدلینگ / زندگینامه هنرمندان ...

دادوفریاد شفر در رختکن برسر چشمی تایید شد

شفر که نمی تواند بگوید قربان تان بروم، بد بازی کردید و نیمه دوم خوب بازی کنید! اگر شفر تند صحبت کرده، برای این بوده که تیم خوب بازی کند که نتیجه نیمه دوم را دیدیم، اما اینکه بد صحبت کند، مطرح نبوده است. ...

دل پیه رو: ایتالیا تاثیر زیادی روی مربی گری زیدان داشت

الساندرو دل پیه رو، اسطوره باشگاه یوونتوس به تمجید از زین الدین زیدان پرداخت و مدعی شد که دوران حضورش در ایتالیا تاثیر زیادی روی مربی گری او داشته است. ...

زندگی نامه امیر هوشنگ ابتهاج

  چکیده ای از امیر هوشنگ ابتهاج: نام اصلی: امیرهوشنگ ابتهاج تولد: ۶ اسفند ۱۳۰۶ رشت، گیلان تخلص: سایه ملیت: ایرانی پیشه: شاعر   امیر هوشنگ ابتهاج  معر ...

آصفی: کادرفنی بازی با کرواسی و مکزیک را رد کرد

همشهری آنلانی: مشاور بین الملل فدراسیون فوتبال از عدم پذیرش مسابقه با تیم های ملی کرواسی و مکزیک از سوی تیم ملی در دو سال قبل خبر داد

دوئل گاوچران و تزار بر سر شام؛ بوی جنگ می آید

بعد از آنکه آمریکا تهدید کرده بود ممکن است به سوریه حمله نظامی کند و تاسیسات نظامی روسیه نیز جزو اهداف در نظر گرفته هستند، وزارت خارجه و دفاع روسیه نسبت به این عمل هشدار داده و اعلام کردند که موشک های آمریکایی را رهگیری و منهدم خواهند کرد و ناوگان دریایی روسیه و نظ ...

احتمال حکم سنگین و غیرمنتظره برای مدیر پرسپولیس

خبر می رسد که کمیته اخلاق به این نتیجه رسیده که این فرد که پیش از این سرپرست تیم ملی فوتبال ایران بوده، به دلیل گرفتن پول از اسپانسر و برداشتن بخشی از پاداش های تیم ملی با محرومیت پنج ساله روبه رو شود! ...

مربی سابق پرسپولیس، خبر جنجالی را تکذیب کرد

 بین هواداران پرسپولیس این طور عنوان شده که سرتن چوک دستیار سابق برانکو ایوانکویچ مشغول بازی پشت پرده است تا صادق محرمی را از پرسپولیس جدا کند.

آموزش گام به گام به برنج همراه با راهنمایی

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

مواد اولیه: روغن و نمک به میزان لازم پودر زعفران مورد نیاز است پیاز (رنده شده) پایان رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار بر شما بستگی دارد) ۲ ایران ۳ و مهره زمینی نیم کیلو مرغ. ران یا فیله) ۱ کیلوگرم شکر ۲ ایران ۳ قاشق غذا خوری مواد اولیه مورد نیاز ۶ il ۷ نفر است.روش تهیه:اول متوسط پیاز اندازه یک نارنگی رنده درشت ، رنده. برای این کار می توانید از کانن یا سونی استفاده کنید. پیاز به خوبی و بی اهمیت خواهد داد حتی کیفیت به: سپس گردو را به پیاز اضافه کنید. من برای 4-5 نفر 250 گرم گردو استفاده می‌کنم. البته می توانید بسته به ذائقه و سایر عوامل از گردوی کمتری استفاده کنید. من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن. فسنجون رسمی ینی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار. اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت.گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه. وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و آماده ست. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم. چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه. اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم. رنگش رو خوب ببینین و با تصاویری که در ادامه میبینین مقایسه کنین. رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه. بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه.تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست. البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده. یه موردی که استثنائا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ باشه. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم.در ادامه عکس هایی از ساعات مختلف گرفتم و روند روغن انداختن و تعییر رنگ گردو رو میتونین ببینین. چ بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا مثلا شکر برای رب انار من از ترکیب رب انار خونگی که خودم درست کردم و رب انار که از شمال میخرم استفاده میکنم.رب انارای شمالی خیلی خوشمزه ن و یکی از مغازه دارا میگفت اینا انار خالص نیستن و ترکیب آلوچه جنگلی داخلش داره. خلاصه اینکه من همیشه از ترکیب این دو رب استفاده میکنم و طعمی فوق العاده دارن. این مرحله مرغ رو به خورشم اضافه میکنم. البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه. و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست. امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.